– üveges recept tikka masala

mert van az úgy, hogy az üvegből a legjobb…
most egy új receptes dolog következik, ami kicsit sem az egészséges táplálkozásról szól, sokkal inkább a gyors és ehető dobozolt, zacskózott, üvegbe töltött, előre elkészített porokról, szószokról, krémekről. mert valljuk be, van az úgy, hogy se idő, se kedv nincs ahhoz, hogy egy amúgy is hosszú nap után órákig bolyongjunk a közértben, mivel a piac már úgyis bezárt, a hűtő meg üres, viszont ennénk valami meleget.
szóval, aki hős és mindig frisset és finomat készít, most csukja le az oldalt.

mert van az úgy, hogy az üvegből a legjobb:
elsőként íme tesco saját: tikka masala szósz
(jelzem tesco nem a barátom, sem nem támogatom, egyszerűen jó a szószuk)

a csirkemellet felkockázom, megsütöm, ráöntöm a szószt, egy kis vizet, picit sózom és készre főzöm.
néha csalok, mert párolok alá friss vöröshagymát és adok hozzá friss paradicsomot.
azt nem állítom, hogy ennél jobbat még sosem ettem, és friss alapanyagokból igazán jó igazán, de egyszer meg lehet enni(-: