{szamócás vacsora 20 perc alatt}

epresvacsi67

szamóca.

tény, hogy a konyhában érzem igazán jól magam, de vannak azok a bizonyos nagyon kellemes kora nyári esték, amikor inkább a városban csavarognék! sőt nemcsak, hogy –nék, hanem csavargok is. na ilyenkor tökéletes egy húsz perces recept, pikk-pakk készen van, nem eszem magam álmosra, indulhat a csavargyár!

belevalók

240 gr grill sajt (egy doboz)
5-6 szem szamóca
egy marék pucolt dió + egy kis porcukor
8 szelet bacon szalonna
egy fejes saláta
egy fodros saláta
két evőkanál méz
három evőkanál balzsamecet
és egy grill serpenyő

így

a grill serpenyőben süssük meg a szalonna szeleteket, kövesse őket a felszeletelt grill sajt. / kb egy cm vastagságúra vágjuk./ forgassuk meg a diót egy kis porcukorban és adjuk a sajtok mellé. mossuk meg a salátákat, csepegtessük le, majd tépkedjük egy tálba vagy mehet rögtön akár a tányérba is. keverjük össze a mézet a balzsam ecettel, a szamócát pedig karikázzuk vagy negyedeljük. mire ezzel végeztünk, a sajt és a dió is kész. nincs más hátra, mint a tálalás. sajt, szalonna, eper, dió kerüljön a salátára, bőségesen locsoljuk meg a mézes balzsammal! nagyon finom!

.